IKEA-kader goes peptalk

Ik weet tegenwoordig niet meer waar mijn tijd naartoe gaat. (Misschien verdwijnt het in dat zwarte gat van mijn weefgetouw? Of kijk ik tegenwoordig te veel interessante docu‘s?) Na jaren van ‘een beetje doen waar ge goesting in hebt’ naar ‘iedere morgen op de bus richting Syntra’, het is aanpassen. En ik wil het niet op het winteruur steken, maar.. I’m tired AF en wil het liefst van al op de zetel liggen en naar De Slimste Mens kijken. (Hopelijk moet Kris Wauters vanavond het onderspit delven.)

Hoog tijd dus voor een stevig potje peptalk. (You’re welcome Olga!) En wat beter dan mijn kader nog eens aanpassen aan de kleuren van het seizoen? Niet onbelangrijk: deze activiteit is geheel on-vermoeiend. Een frisse neus halen en wat blaadjes rapen kan wonderen doen. Indien je het lichtjes vermoeiend wil maken, zou ik voor een krans gaan en tien keer zoveel blaadjes.

e e n / plak een eerst laag blaadjes op een wit blad papier.

t w e e / draai het blad om en knip alles wat over de rand hangt weg.

d r i e / plak een tweede laag blaadjes bovenop de eerst laag.

v i e r / vul de kader met blaadjes, steek het papier erin en sluit de kader.

v i j f / schrijf met een witte stift – speciaal voor glas en gladde ondergronden, zoals deze stiften van PoscaΒ – op het glas van de kader.

Ga bij voorkeur voor een motiverende en geruststellende quote zodat je niet helemaal het gevoel krijgt dat je niets uit je dag kan halen. Als je gut zegt dat op de zetel liggen helemaal okay is, dan trust your gut. Iets met vrouwelijke intuΓ―tie en al. PS: wanneer het energiepeil stijgt, zal dat ongetwijfeld te merken zijn aan het aantal blogposts dat online verschijnt. Ook ik hoop op een spoedig herstel. (Geen paniek, zoals altijd wordt eind maart het zomeruur weer ingezet..)

 

Advertenties
IKEA-kader goes peptalk

15 gedachtes over “IKEA-kader goes peptalk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s