1 uur en 30 minuten van je herfstvakantie

Er is een ding dat je deze herfstvakantie echt moet doen. Nee, ik stuur je niet tegen je goesting naar de 80e editie van de boekenbeurs en je hoeft ook niet naar het tweede seizoen van Winteruur te kijken. Ik vraag zelfs maar 1,5u van je tijd, die ook deze week 168 uren telt en gek genoeg veel sneller voorbij zal gaan dan pakweg vorige week. Deze 90 minuten kunnen je mogelijks wel de rest van de vakantie bezighouden. Opgelet: letterlijk en figuurlijk verhitte hersenen leiden tot brandgevaar en kunnen kortsluiting in het hoofd tot gevolg hebben. En dan hebben we geluk dat het aftakelingsproces van Leonardo DiCaprio al een tijdje bezig is.

Before The Flood is een klimaatdocumentaire van regisseur Fisher Stevens voor National Geographic. Met in de ‘hoofdrol’ Leonardo DiCaprio. Nog tot en met 6 november te bekijken op de website van De Morgen. Zeker kijken! Voor het te laat is..

Advertenties
1 uur en 30 minuten van je herfstvakantie

4 gedachtes over “1 uur en 30 minuten van je herfstvakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s