Bye bye Mijn Antwerpen

Morgen begint het nieuwe academiejaar dus ik neem ‘voor echt’ afscheid van mijn studentenleven in Antwerpen. Occasioneel zal ik nog eens een zaterdag doorbrengen in deze stad naar mijn hartΒ (wat een geluk dat ik nog over een bijzonder fijne boekenbon beschik. Nu MOET ik wel nog eens langsgaan bij ’t Stad Leest..), maar voorlopig moet ik het doen met Genk. Tot nog eens, Mijn Antwerpen, het is mooi geweest!

Mijn Antwerpen

Pitten & Bonen
MHKA
The Other Shop
Vrijdag(markt)
’t Stad Leest
Sjokolat
Juttu
Wolf & Wolkje
Uniqlo
Lakstore
Barrio Cantina
Moose in the City
Flying Tiger
Fabiola
Kaffeenini

Advertenties
Bye bye Mijn Antwerpen

6 gedachtes over “Bye bye Mijn Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s