Pitten & bonen | Mijn Antwerpen

Voor semi-gezonde, honingovergoten lunches en smoothies met te veel vruchten in, één adres: Pitten en Bonen in Antwerpen. Tijdens de zomermaanden kom je er ’s middags best op tijd want het felblauwe tuinmeubilair vult zich van zodra de keuken open is. Veel beter dan je regular Panos want met bokes voor €6 bedoelen ze drie rijkelijk belegde, dikke sneetjes én een slaatje. Met honger weggaan is geen optie.

pitten en bonen

De keuken is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 11u30 tot 16u30. Lombardenvest 31, verscholen achter de Albert Hein op de Groenplaats (Antwerpen). Voor meer info check de website of hun Facebookpagina.

Advertenties
Pitten & bonen | Mijn Antwerpen

4 gedachtes over “Pitten & bonen | Mijn Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s