Mijn zomer: een update

Hoe het met mijn zomerplanning zit? Wel euh.. geen idee. Hij is er nog, denk ik. Ook al heb ik mijn uiterste best gedaan om iedere dag minstens een half uur te gaan wandelen – min de dagen dat het meer dan vier uur regende – en zitten er zelfgemaakte ijsjes in de diepvriezer – ik durf er voor te wedden dat ze niet te (vr)eten zijn – valt er weinig goeds te zeggen over mijn organisatorisch talent van de afgelopen maanden. Wat heb ik de afgelopen zeven weken dan wel gedaan?

Naast de vele wandelingen en eenย paar daagjes aan zee (ja, okรฉ.. en uren staren naar de Olympische sportprestaties van Simone Biles) heb ik 19 keer dezelfde film gekeken. Met de zeer goede reden dat ik er mijn thesis aan heb gewijd. Dat verklaart – hopelijk – ook meteen deze oorverdovende blogstilte en mijn buitensporig plangedrag. Maar kijk, de thesis is ingediend, het kot is zo goed als leeg. Dusย in september komt er een einde aanย het hoofdstuk Antwerpen, voor nu.

Nu resten mij alleen nog watย weken om van zomer 2016 meer te maken dan de zomer van dat ene tripje naar Kopenhagen. Mijn planning ga ik dan ook stilletjes laten varen zodat boeken lezen, series kijken en genieten van het nietsdoen prioriteit krijgen en nummer รฉรฉn, twee en drie van mijn to-dolist worden. Hoog tijd voor een echte vakantie.

Advertenties
Mijn zomer: een update

2 gedachtes over “Mijn zomer: een update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s