Picasso x Sienderella X – the end!?

De zomer komt dichterbij en dat wil zeggen dat het voor mij tijd werd om dit project succesvol(!) af te ronden. So I did it. Maar wat heb ik geleerd door 58 keer een variatie te maken à la Pablo Picasso op dat ene postkaartje?

  1. Tijd nemen om iets te maken is regel nummer 1 wanneer het op creativiteit aankomt. Je kan niet verwachten dat die postkaartjes zichzelf maken, gewoon omdat je de ideeën wel hebt. Je spullen bijeen zoeken en een uur lang aan tafel gaan zitten om creatief bezig te zijn, moet! Take your time.
  2. Creativiteit kan je pushen. Wie had gedacht dat het mogelijk was om 58 keer ‘iets’ met een wolk te maken? Ik ben er dan ook van overtuigd dat iedereen creatief is en kan zijn wanneer dat nodig is. Sommige mensen vinden het gewoon belangrijker dan andere en hebben er meer nood aan in hun dagelijks leven. Want ‘ik ben niet creatief’ is gewoon een leugentje om bestwil (of wat je jezelf graag wijsmaakt).
  3. You do you. Altijd!

My Faves

In het begin wilde ik alleen ideeën uitvoeren die ik zelf ‘goed genoeg’ vond. Met als gevolg dat er veel kaartjes in de vuilbak zijn beland. Van dat idee ben ik dan na een tijdje toch maar afgestapt want dat maakte 58 postkaartjes fabriceren echt onhaalbaar. De een dus wat meer geslaagd dan de ander. En dit zijn mijn favorieten.

Stempels en stiftjes boven zoals je al merkt. Simple is key!

Give away

Omdat ik zo veel positieve reacties heb gekregen over dit project en over de 58 postkaartjes ben ik heel erg benieuwd naar jullie mening. Daarom heb ik op mijn Pinterest een bord aangemaakt met alle kaartje genummerd op een rij. Laat mij weten welke kaartjes jouw favorietjes zijn om kans te maken op één van deze 58 creaties. Om iedereen voldoende tijd te geven, zal deze poll open zijn tot eind augustus. Het volstaat om deze poll in te vullen en je naam achter te laten in de comments. Om je kansen te verhogen mag je deze post / mijn blog delen via Facebook en kan je mijn Picasso X Sienderella postkaartjes repinnen via Pinterest. Good luck!


Kan je niet helemaal volgen? Lees dan deze post over het idee achter dit project. Of herbekijk alle blogposts:

Picasso X Sienderella I
Picasso X Sienderella II
Picasso X Sienderella III
Picasso X Sienderella IV
Picasso X Sienderella V
Picasso X Sienderella VI
Picasso X Sienderella VII
Picasso X Sienderella VIII
Picasso X Sienderella IX

Advertenties
Picasso x Sienderella X – the end!?

9 gedachtes over “Picasso x Sienderella X – the end!?

  1. Anne zegt:

    Wat goed dat je het gewoon hebt gedaan… Wie trouw is in kleine dingen is dat ook in grote dingen!

    #54 en #47 spreken mij het meest aan 🙂 ik bedenk nu dat ze voor mij allebei ‘regen die terug valt’ uitstralen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s