Picasso x Sienderella IX

Ergens halfweg en ergens tegen het einde aan dacht ik dit: ik stop er gewoon mee en zwijg erover. Dan heeft zeker niemand het door. Niet dus.. Want dat zijn de momenten waarop je sms’jes krijgt. “Ik wil me niet moeien, maar ik heb nog een ideetje.” En dan ga ik toch maar even door. Tot het einde.

img_8374

Op alle momenten leek het onmogelijk dat ik dit tot een goed einde zou brengen. Maar kijk.. Hier – met een beetje trots – de laatste 7 postkaartjes van mijn Picasso X Sienderella project.

58 done!

PS: Lees alles over dit project hier


Facebook – Instagram – Twitter – Pinterest – YouTube

Advertenties
Picasso x Sienderella IX

6 gedachtes over “Picasso x Sienderella IX

   1. Anne zegt:

    ‘Ik wil me er niet mee bemoeien, maar…’ πŸ˜„ veilen? Ik zie wel exemplaren die ik wil hebben om in te lijsten. Ook leuk: veilen en voor wie een kaartje koopt ook een gedichtje schrijven, maar dat wordt dan weer een enorm project haha.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s