Everything you were told is wrong

Zondag.

Ik vang fruitvliegjes in mijn pas gelakte nagels. In Orlando worden onschuldige mensen de dood ingejaagd, ‘vermoedelijk omdat ze homo zijn’. Een advies: als je van kussende mannen niet vrolijk wordt, kijk dan weg. Mijn kot ondergaat een deftige opruimbeurt en ik besef dat ik echt te veel spullen heb. Supportersgeweld klinkt bijna als een eufemisme. Engelse en Russische voetballiefhebbers/hooligans worden wakker. En ik ben alweer moe. De banale onbegrijpelijkheden des levens.

Het is zo’n dag.

De schapen onder mijn bed gaan de stofzuiger in en na Where is the love van The Black Eyed Peas blijf ik op YouTube rondhangen. En altijd op die momenten wanneer je echt niets meer verwacht van deze wereld is er een klein lichtpuntje – bijna letterlijk zelfs.

Everything you were told is wrong

Een gedachte over “Everything you were told is wrong

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s