Julie Houts | Instafamous?

This Instagram illustrator understands life perfectly. Ja! Julie Houts (aka @Jooleeloren op Instagram) heeft het helemaal begrepen. Met haar hilarische tekeningen is haar account op Instagram toch wel een van mijn favorietjes van het moment. Herkenbare situaties hebben haar al 39,2k volgers opgeleverd, en terecht! Van kledingtrends tot relatieproblemen: Julie heeft geen geheimen voor haar internetfamily. En deelt dus alles. Gênante dates, gekke truien, geldproblemen: allemaal overgoten met een sausje van quarter life crisis. Gotta love it.

1. (tekst in afbeelding) Reconsidering the mock neck, fashion’s weirdest collar. (caption) Today Vogue.com begs u to pls pls reconsider the #mockneck // 2. What “Im in an uber” means when i dont want to go // 3. “Thrilled” to have “collaborated” on this “date” #artists #communicationasmedium #collaboration #airquotes #animtimatecommunity @rayatheapp // 4. This weekend: brainstorming ways to approach / be approachable #workshop #brainstorm // 5. (tekst in afbeelding) Trying to explain my finances to my accountant. (caption) Mood: #ratchetauntiemame🙆🏼👡🐣🍒 // 6. (tekst in afbeelding) When I’m told to “act naturally”.


Meer Instafamous? Bekijk dan ook
Murad Osmann
Dave Hakkens
Donald Robertson

Advertenties
Julie Houts | Instafamous?

7 gedachtes over “Julie Houts | Instafamous?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s