Een maandabonnement bij de modebibliotheek

Deze maand geen bijkomende uitgaven voor mij want ik heb een maandabonnement bij de modebibliotheek in Antwerpen. Met andere woorden: een maand lang ‘nieuwe’ kleding voor €50. Fijne afwisseling en je doet er geen miskopen mee. Win-win, als je ’t mij vraagt.

Vorige week introduceerde ik het concept fashion library – aka modebibliotheek Les ReBelles d’Anvers – hier op de blog. Alleen maar positieve reacties! En drie kritische vragen van mijn (sceptische) zus – waarvoor dank!

(Hoe) moet je de kledingstukken wassen?

Wassen moet niet. De kledingstukken worden door de modebibliotheek zelf gewassen of naar de wasserij gebracht (indien nodig) wanneer je de kleren terugbrengt. Wil je ze toch zelf wassen? Dan mag dat, maar op eigen risico. Oppassen dus met die nieuwe of pas geverfde jeans als je kledingstuks van de modebib in je wasmachine gooit.

Wat als je iets kapot maakt?

Dan wordt het voor jou gemaakt. De herstellingskosten zijn dan voor jouw rekening. Maar een draadje dat loskomt of een verloren knoop kosten natuurlijk geen stukken van mensen. Als het kledingstuk onherstelbaar beschadigd is, betaal je %33 van de winkelprijs. Sidenote: hoe groot is de kans dat je effectief iets beschadigt?

Wat als je een kledingstuk niet meer wil terugbrengen?

..omdat je het zo leuk vindt? Dan koop je het gewoon. Simpel! De modebibliotheek is naast een bibliotheek voor kleren ook gewoon een winkel. Meer hierover lees je in mijn vorige post, waarin ik drie vraagjes stelde aan Veerle, mede-oprichtster van Les ReBelles d’Anvers.

Deze kledingstukken leende ik de afgelopen twee weken bij modebibliotheek Les ReBelles d’Anvers / 1. Rood-oranje kleed met vissenprint van Nathalie Vleeschouwer / 2. Trui met schelpenprint van Doriane van Overeem / 3. Groen kleedje van Natalie Vleeschouwer / 4. Zwart handtasje met koperkleurig detail van Sarah Deruwe / 5. Lange, zilverkleurige rok van Nathalie Vleeschouwer / 6. T-shirt met kleurrijk bloemenmotief van Doriane van Overeem

Het ene stuk heb ik meer gedragen dan het andere omdat niet alles even gemakkelijk te combineren is. Ik heb ook (af en toe) gekozen voor stukken die ik in een gewone winkel zelfs niet eens zou passen. Omdat het kan. Er staat wel alvast een nieuwe naam op mijn lijstje voor als ik eens ‘iets speciaals’ (lees: duur) nodig heb: Nathalie Vleeschouwer. In love! Merk op dat dit de eerste (en hoogstwaarschijnlijk laatste ever – wegens tijdrovend en ongemakkelijk) outfitfoto’s op Sienderella zijn. Enjoy! (Just don’t get used to it.)

Meer info over Les ReBelles d’Anvers vind je op www.lesrebellesdanvers.be


Facebook – Instagram – Twitter – Pinterest – YouTube

Een maandabonnement bij de modebibliotheek

26 gedachtes over “Een maandabonnement bij de modebibliotheek

  1. Annabel Rianne zegt:

    Ik vind het echt een leuk concept! Zo ga je toch eens uit je comfortzone en ontdek je misschien wel hele nieuwe dingen 🙂 Leuk dat je het onder de aandacht brengt!
    Liefs xxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s