Picasso X Sienderella VII

Blijkbaar werkt goed weer op mijn inspiratie want al die wolken van deze voormiddag deden me tekenen zonder nadenken. Bij mij vorige post over dit project dacht ik nog dat het me niet zou lukken tegen eind juli/begin augustus 58 postkaartjes te maken, but I’m on a roll. Hier zijn nummers 37-45!

45 done, 13 to go!

PS: Lees alles over dit project hier


Facebook – Instagram – Twitter – Pinterest – YouTube

Advertenties
Picasso X Sienderella VII

6 gedachtes over “Picasso X Sienderella VII

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s