Donald Robertson | Instafamous!

Dat uitroepteken achter de titel is geen typefout. Ik weet dat ik vorige keer gezegd heb dat ik liever mensen wil voorstellen die wat meer online aandacht verdienen, maar ik ben gewoon een te grote fan van de volgende meneer dat ik het echt niet kan laten jullie allemaal te overtuigen om op ‘follow’ te klikken.

So: meet Donald Robertson. Deze 56-jarige man – of is het zijn schattige tweeling? – heeft mijn hart gestolen op Instagram. Aan dagelijkse inspiratie geen gebrek want voor een foto die je vorige week zag, moet je al aardig scrollen wil je hem weer vinden. Gewoon liken dus, da’s de oplossing. Donald wordt de Andy Warhol van Instagram genoemd. (Laat dat nu toevallig mijn favorietje onder kunstenaars zijn) En, I get why. Super kleurrijk, commercieel gericht en niet bang voor kritiek post mister Robertson dagelijks meerdere van zijn kunstwerken en opdrachten. Afgewisseld met schattig foto’s van zijn (5) kinderen.

Oké, funny story #1: Andy nummer 2 volgde ooit les aan (een of andere belangrijke) kunstopleiding. Maar werd na een jaar aangeraden te stoppen (lees: buitengezet) omdat… hij niet goed genoeg was in het tekenen van verhoudingen. Lange benen en zo. Toch dacht Donald niet meteen aan opgeven en bleef gewoon verder tekenen/kunsten. Onder zijn fans nu grote namen: Anna Wintour, Beyoncé, (mezelf)… Duizend mode- en beautymerken later is deze fashion illustrator populairder en zijn agenda voller dan ooit. Geliefd om zijn eigen(wijze) stijl. Lange benen en zo. Melige moraal van dit verhaal: don’t give up!

Foto’s via Instagram by @drawbertson / 1. You dead Yeezy! #shegunnagityah #metgala2016 / 2. #sjpucool #metgala2016 @monsemaison @sarahjessicaparker / 3. Ya you! #becky 🐝 / 4. Does anyone know the person at the treasury working on the new 20s? I have an idea. #1999 / 5. @hilaryclinton @beyonce #lemonade #goyellow 🐝 / 6. Thanks @lansill fun day dude. #excusemeiarted donaldrobertson.com / 7.Gaffertape on paper #ilickyoualot / 8. (no comment) / 9. (no comment) / 10. @maisonvalentino @assouline

Belangrijke gebeurtenissen, events en launches vormen zijn grootste bron van inspiratie. Zolang het maar modegerelateerd is en in veelvoud kan worden afgebeeld. Love me some pattern!

Funny story #2: Sinds september 2015 ben ik verslaafd aan dit Instagramaccount. En dat was eerder per ongeluk. Tijdens ons reisje naar New York werd mijn nieuwsgierigheid getriggerd door een opvallende, kleurrijke winkel in Chelsea, als ik me niet vergis. Heel veel leuke spulletjes voor heel veel centjes. Dus wij waren not impressed. En die grijze, kalende man leek er ook maar wat rond te hangen. AKA Donald Robertson live, in action. En wij lopen gewoon verder wegens nog ‘zo veel te zien’. Great. Moraal van dit (lompe) verhaal: take that picture!

Los daarvan was ik wel zo slim zijn naam te onthouden. Dikke duim voor mezelf. So please. Wees de +1 van zijn 174k volgers op Instagram! Of check zijn website: www.donaldrobertson.com


Meer Instafamous? Check it out: Murad Osmann & Dave Hakkens. De volgende zal een vrouw zijn, beloofd!


Facebook Instagram Twitter PinterestYouTube

Advertenties
Donald Robertson | Instafamous!

7 gedachtes over “Donald Robertson | Instafamous!

  1. thehappygirlsblog zegt:

    Leuk! Ik vind het wel heel apart dat de kunstacademy hem eruit heeft gezet. Gelukkig is hij gewoon door gegaan met tekenen, anders was al dat moois er nooit van terecht gekomen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s