Symposion | Brugge

Oh Brugge! Deze oude stad zo veel geheimen waar je uren in kan verdwalen. En soms, heel soms kom je uit bij magische plekjes als deze uit. Woordwinkel Symposion – schot in de roos – is een aanrader voor alle woordliefhebbers, poëzielovers of gewoon mensen die een leuk kaartje wel kunnen appreciëren. Sofie neemt je graag mee naar haar wereld, waar alle woorden mooi zijn en moed geven. Symposion is de definitie van een persoonlijk touch. Heel veel inspiratie, verscholen in Brugge…

Mijn favorietjes // 1. Je kan nooit genoeg stoffen tassen aka tote bags hebben. En weerstaan is dubbel moeilijk bij leuke woorden en oranje. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. 2. Hetzelfde geld voor notitieboekjes. Handig met een elastiek er rond voor iedereen die zijn pennen wel eens kwijtraakt of allergisch is voor ezelsoren. 3. ‘Kijk eens naar buiten’, iets wat ik niet vaak genoeg doe als ik een hele dag binnen zit achter mijn laptop. 4. Sleutels, muntjes, elastiekjes. Ze slingeren altijd wel ergens rond en als je ze nodig hebt, zijn ze onvindbaar. De oplossing.. 5. Bloemen. Need I say more? Oh ja, plastieken vaasjes die weinig plaats innemen in je kast, maar die je eigenlijk gewoon nooit wilt opbergen. 6. De ela-strik. Milieuvriendelijke cadeauverpakkingen for the win! Vergeet wijnfleszakken. Gewoon een strikje erom.

Je vindt Symposion in Brugge, Oostmeers 41. Verscholen achter een gevel ligt de ruime winkel waar je meteen tot rust komt. Op wandelafstand van het station én op de weg richting het (shop)centrum. Helemaal naar Brugge gaan voor al deze mooie spulletjes hoeft niet, want die bestel je ook gewoon online in de webshop.

Advertenties
Symposion | Brugge

10 gedachtes over “Symposion | Brugge

  1. Weet je wat grappig is? Enkele weken geleden was er bij mij in de buurt een tentoonstelling over kalligrafie en daar ontmoete ik een mevrouw die zelf ook aan kalligrafie deed. Zij zei me dat Brugge het mekka van kalligrafie is en dat één van de leraressen bij wie zij ooit les had gevolgd, een heel tof winkeltje in Brugge had met allerlei woordige spulletjes. De naam van dat winkeltje? Symposion 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s