Murad Osmann | Instafamous

Sinds de start van zijn #FollowMeTo serie in 2011 sieren Murads foto’s menig reis- en vakantiegerelateerd artikel online. En terecht. Mocht je de achterkant van zijn vrouw Nataly Osmann (Natalia Zakharova) nog nergens zijn tegen gekomen, heb je de afgelopen 5 onder een steen geleefd (of zo iets). Laat die grot voor wat het is, want na het zien van deze foto’s wil je de wereld rond.

  1. #followmeto Bolshoi Theatre with @natalyosmann. Check@travelandleisure for never-before seen photos from our travels as we take over their account for the day!!

  2. #followmeto Abu Dhabi with @natalyosmann

  3. #followmeto the Maldives Islands with @natalyosmann. We are excited to bring our #LeTourDeBochicproject to London. A collection of our prints and @bochic jewelry pieces featured in the images will be on display at @HarveyNichols Knightsbridge 3rd Floor Style Concierge.

  4. #followmeto Chand Baori steps near Jaipur, India with@natalyosmann

Een ongeduldige reispartner + dat ene moment vastgelegd op beeld = 3.9 miljoen volgers op Instagram. Een goed idee, je moet er niet altijd lang over nadenken. Soms komt het uit de lucht gevallen. En met een beetje geluk wordt een goed idee een hype en een hype een blijvend fenomeen. Voor je het weet, reis je naar de mooiste plekken op aarde voor die ene foto. Maar euh Sien, waarom ons nu iets vertellen over een Russische fotograaf die al sinds 2011 viraal gaat. Wel…

Vorige week postten zij dit filmpje op hun YouTubekanaal en ik hoop dat er nog heeeeel veeeeel van deze filmpje gaan volgen. Maar ook: Instafamous zijn is hard werken, of dat blijkt toch uit deze video. Daarom wil ik graag wekelijks *fingers crossed* een postje wijden aan de hardwerkende mens achter het bekende Instagramaccount. Dus, welk account moet zeker eens vermeld worden of wie krijg er volgens jou te weinig aandacht voor zijn prachtig Instagramfeed? Laat het maar weten in de comments.


Noot: de foto’s zijn uiteraard van Murad Osmann’s Instagram

Advertenties
Murad Osmann | Instafamous

9 gedachtes over “Murad Osmann | Instafamous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s