The Other Shop | Mijn Antwerpen

Wat zal ik zeggen.. Een boekenwinkel kan niet veel verkeerd doen bij mij. Ik ben al onder de indruk als er meer tafels dan rekken de ruimte vullen en als ik niet vergast word door de wierookgeur bij het openen van de deur. Een gemakkelijke klant. Maar deze winkel is er echt eentje naar mijn hart.

De mooiste boeken over mode en kunstenaars – en ook auto’s en superhelden – staren je al van op meters afstand aan door de grote ruiten van Melkmarkt 31. Naast al die boeken, veel (nutteloze) cadeautjes die je graag voor jezelf zou kopen. Zoals Andy Warhol magneten, de tabel van Mendeljev in posterformaat en waarzeggerskaarten voor als je niet kan kiezen tussen pizza of hamburgers. Totaal overbodig + oh zo leuk!

Advertenties
The Other Shop | Mijn Antwerpen

6 gedachtes over “The Other Shop | Mijn Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s