Piñata Inspired DIY

Hoewel ik stiekem zit te wachten op de winter – de start van het nieuwe seizoen van Game of Thrones – worden de dagen langer en lichter. Een kleurrijke, vrolijke kader is het gevolg van alle zonnestralen en lentekriebels. Meet mijn witte kader – piñata style.

IMG_0271

Ik hou van deze kader. Iedere keer als ik er iets anders insteek, krijg ik een nieuw idee. De positieve vicieuze cirkel: creativiteit boost creativiteit. Dus, als je het even niet meer weet, stop met staren naar je computerscherm en maak gewoon iets. Dan komen de ideeën vanzelf.

Voor deze piñata inspired achtergrond kun je eender welk soort papier gebruiken, als je maar veel verschillende kleuren hebt. Ik gebruik roze papier van Action. Omdat ik niet hou van meten, vertrouw ik op mijn ogen – al is dat niet altijd de beste optie.. Kijk maar eens hoe recht ik kan knippen. Ook handig: 3D-tape, om de foto te laten ‘zweven’.

Enjoy!


Voor meer IKEA kader ideeën: hartjes, hartjes, parasolletjes, een beetje kerstmis, nog meer hartjes, schelpjes en slingers

Voor meer piñatas: mijn mini piñata-visjes

Voor meer filmpjes: mijn YouTube channel

Advertenties
Piñata Inspired DIY

4 gedachtes over “Piñata Inspired DIY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s