How to: Fotoboek Citytrip

Het is iets wat ik (en veel mensen – vermoedelijk) altijd uitstel: fotoalbums maken van een citytrip of een weekendje weg. Dat komt omdat ik denk dat het veel tijd zal kosten. Met als gevolg dat ik in de zomervakantie een paar dagen foto’sΒ bingeplak aan de livingtafel, licht aan en rolluiken naar beneden om de warmte buiten te houden. Maar nu even helemaal anders, met het geklater van regen tegen het raam: een fotoboekje van Berlijn.

In een van de vele typisch toeristische souvenirwinkeltjes kochten mijn (liefste) reisgezel en ik een kaartje voor een vriendin en mijn paperloverhart kon niet weerstaan aan deze ongezien hippe postkaartjes. Geheel overbodig kocht ik er twee. Een strak plan, achteraf gezien.

Omdat ik hou van een personal touch en om de momenten die we helaas niet op beeld konden vastleggen niet te vergeten, schreef Laura het ene postkaartje vol en ik het andere. Een perforator en een paar klasseerringen later vormden de kaartjes de voor- en achterkant van mijn nieuwe favoriete herinneringen. Life is easy.


Benieuwd naar onze drie dagen in Berlijn, check this out! Deel 1, deel 2 en deel 3.

 

Advertenties
How to: Fotoboek Citytrip

17 gedachtes over “How to: Fotoboek Citytrip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s