#DIYTiger Lente/Pasen

De lente/paascollectie van Flying Tiger is er! Eitjes, konijntjes en kuikens in alle mogelijke pasteltinten. Maar geen paniek. Ook als je geen overload aan paaseieren in huis wilt halen, kun je er even langsgaan. De collectie bevat namelijk ook (mini)tuingerief en enkele ‘tijdloze’ interieuritems, zoals de ijzeren huisjes(manden). Dit witte exemplaar had ik al een tijdje, maar nu dus opnieuw (en ook) verkrijgbaar in roze, geel en blauw. Pastel, wel te verstaan. En dat voor het ronde cijfer van ā‚¬5!

Omdat ik nu eenmaal graag subtiel all in ga, heb ik toch voor het paasthema gekozen. In een impulsieve bui legde ik 16 mini paaseitjes (ā‚¬3) in mijn mandje. Onderweg naar kot kwam het idee. Ik kan u verzekeren: dit is een 5-minuten-DIY, voor iedereen die ‘geen tijd’ heeft of stiekem gewoon te lui is. As always, easy is key.

Meer Flying Tiger? Je vindt de Antwerpse pop-up store nog steeds in de Stadsfeestzaal. Of lekker rondneuzen op hun website en Facebookpagina. Een webshop hebben ze helaas niet (naar eigen zegge) om wille van het snel wisselende aanbod. Met andere woorden: haast u!

Advertenties
#DIYTiger Lente/Pasen

9 gedachtes over “#DIYTiger Lente/Pasen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s