Driewerf Hoera

De dag waarvan ik dacht dat die nooit zou komen (lees: die ik nooit zou halen), is er. En veel sneller dan verwacht. Dubbel, I know. Maar ik ben zeer blij met deze 23e februari 2016: mijn eerste blogverjaardag. En zoals dat gaat met kleine kindjes vier ik met een lach en een traan (“ze worden zo snel groot”) en een paar cijfertjes, want 1 is maar alleen.

IMG_0115.JPG

366 dagen geleden zaten we – brave studentjes – als sardientjes in een blik in een computerlokaal om onze eerste (of tweede, of derde,..) blog te starten. De een al wat enthousiaster dan de ander en nog onzeker waarover we wilden schrijven. Ik vooral blij met dit duwtje in de rug.

365 dagen geleden drukte ik voor de eerste keer op ‘publiceren’ en wachtte ik bang de eerste reacties af. Drie lovende comments en een handjevol likes op Facebook – hoe geraak je anders aan views na 24u online zijn? Voor de rest: geen haan die ernaar kraaide.

181 likes op mijn Facebookpagina later zijn het toch nog steeds dezelfde (paar) vingers die via Facebook hun weg naar dit stukje internet vinden. De rest is er gewoon voor de leuk – en dat apprecieer ik. Zielen en vreugde en al!

873 breilustigen bekeken mijn post over breien en het blijkt een schot in de roos. Alle zoektermen met ‘zeeman’ erin leiden de weg. Het is by far mijn meeste gelezen post, met dubbel zoveel views als de tweede meest gelezen post.

614 is mijn favorietje. Ze kwamen plots met velen, als golven naar het strand en blijven liggen als schelpjes. (Dank u!) Heel veel liefde voor mijn WordPressvolgers. (Aan de rest:) Join the club, ’t is gezellig hier.

131 posts later begint deze blog aan zijn tweede rondje rond de zon met hopelijk evenveel berichten, volgers en views. Meer creativiteit en minder spellingfouten – of meer ‘dichterlijke’ vrijheid. Het is maar hoe je het bekijkt. Maar vooral baby steps!

Happy first, Sienderella

 

Driewerf Hoera

22 gedachtes over “Driewerf Hoera

  1. Annabel zegt:

    Ik ben helaas een dagje te laat, maar gefeliciteerd! Super dat je het al een jaar volgehouden hebt om te bloggen! En wauw, dat is een goed asntal volgers na een jaar 🙂
    Veel liefs! XXX

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s