Last minute Valentine cards

Well.. als dit niet last minute is weet ik het ook niet meer.

Geen fan van het commerciële gedoe dat Valentijn heet, maar je wilt het ook niet zomaar laten passeren? Maak gewoon even zelf iets en blijf nog een half uurtje op, want deze kaartjes maak je met dingen die je gewoon in huis hebt. (Ik denk dat dit must-haves/kastvulsel zijn in het geval van kinderen in huis of zelf nog thuis wonen.)

Voor kaartje #1 heb je maar twee dingen nodig: een wc-rolletje en verf. Een beetje duwen et voilà, een hartje. Nummer 2 is mijn persoonlijke favoriet en de methode is my all time fave: stempels maken uit foam papier (duh). En voor wie twee opties nog niet genoeg vindt, een derde mogelijkheid. Die krant van gisteren is veel mooier met een likje verf.


Like me on Facebook

Advertenties
Last minute Valentine cards

2 gedachtes over “Last minute Valentine cards

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s