Living well – one line a day

Na het kijken van Estée’s What I got for Christmas / Cool things I’ve recently acquired dacht ik ‘damn, need some Adidas en zo’n geel boekje’. Dus vandaag, tijdens het blokken en examens maken door even prioriteiten gesteld en naar ’t Stad Leest gesneld.

IMG_6685[1]

In de winkel heb ik de hele stapel boekjes liggen verleggen omdat ik er eentje wou waar geen gekke (schijn)vlekken op zaten of dat nog geen gekreukt blaadje had. Aan de kassa bedacht ik me dat dit boekje vijf jaar moet meegaan. En het is natuurlijk wel de bedoeling dat ik er iedere dag iets in ga schrijven dus.. Ik houd jullie op de hoogte van alle fysieke schade die de bodem van mijn handtas zal veroorzaken.

Basically, je krijgt voor vijf jaar lang vijf lijntjes per dag – vijf dagen per pagina – om een gedachte op te schrijven en je vult de ’20..’ gewoon aan. Het eerste jaar zal het moeilijkste zijn. Daarna wordt het vier jaar terugkijken in het verleden. Ik heb al eerder geprobeerd iedere dag ‘iets’ op te schrijven in een van mijn vele notebooks, maar helaas. Hopelijk doet de gele kaft en het mooie lettertype van de datum me iedere dag zwichten.

Op een van de eerste pagina’s in het boek staat ‘embrace change’. Dat zal de enige optie zijn, zeker voor dit jaar. Maar ik kijk al uit naar 2020. Hoe mijn zorgen van vandaag hilarisch zullen zijn, hoe 2 juni steeds vervelender wordt en hoe niets waar ik nu over stress dan iets zal uitmaken. Ja, the future’s looking bright!

Over vijf jaar laat ik jullie weten wat ik op 12 januari 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 deed (als ik het volhoud).

Living well – one line a day

24 gedachtes over “Living well – one line a day

 1. mooiedromen zegt:

  Superleuk! Ik heb zelf een Q&A boekje, dat ook 5 jaar meegaat. Elke dag wordt er dan een vraag gesteld die je moet beantwoorden. Ik dacht zelf dat ik dat beter zou volhouden dan one line a day.. Maar ja het is ieders eigen keuze! 🙂 Veel plezier ermee!

  Liked by 2 people

   1. mooiedromen zegt:

    Op bol.com moet je zoeken op ‘Q&A Potter style’ en dan kun je een grote en een kleine bestellen. Ik vind de kleine persoonlijk fijner, want die kan je overal meenemen. 🙂

    Like

 2. Polly zegt:

  Oooh, dat lijkt mij ook zo leuk. Er zijn verschillende varianten en ik denk er over er eentje met ‘een vraag per dag’ te kopen. Ik weet ook dat ik het lastig vind om dit vijf jaar vol te houden, dus ik wacht nog even met kopen. Als ik het over een tijdje nog steeds wil hebben, koop ik het alsnog.

  Veel plezier met het schrijven! 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s