Winterslaap

Zoals ieder jaar is het opeens 26 december. Er liggen geen pakjes meer onder de boom, de feestjes zijn al voorbij en het ‘uitkijken’ naar nieuwjaar is begonnen. Kerstmis is gepasseerd, zonder dat ik het besef. En ik heb nog zo mijn best er naar uit te kijken en af te tellen. (Over de mislukking aan het einde zullen we het maar niet hebben.)

IMG_6561[1] IMG_6562[1]

Nu ga ik een winterslaapje houden. Terwijl ik blok voor mijn (hopelijk laatste) examens lees ik Girl Online On Tour – een prachtig staaltje tienerliteratuur waar mijn veertienjarige ik helemaal gek van zou zijn -, smeer ik mijn gezicht in met Urban Outfitters’ gezichtsmaskers en doe ik niet aan voedselverspilling dankzij deze reusable komkommerschijfjes (ook van UO). Want ook van veel slapen krijg je wallen.

Dus: happy 2016
+ see you when I wake up

Advertenties
Winterslaap

9 gedachtes over “Winterslaap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s