Sacred Fire

De kortste dag van het jaar mag dan wel gepasseerd zijn. Het zal nog even duren voor het licht is buiten wanneer ik opsta. Dus voor de donkere dagen voor Kerstmis – en vooral die na – een heerlijke geurkaars van Rituals.

IMG_6533[1] IMG_6549[1]

Deze kerstedition ‘witte patchoeli en ceder hout’-geur van Rituals is echt mijn favorietje. Hij hielp me vorige winter door de blok (en zorgtΒ hopelijk dit jaar voor dezelfde wonders a.k.a. geen herexamens). Een heerlijk parfum 50 uur lang, aldus de doos.. Volgens mij brandt ‘ie veel langer.

Met €18,50 niet de goedkoopste geurkaars (en ook zeker niet de duurste). Maar toch, betaalbare luxe. En wat een goed last minute cadeau!

——————————————————————————–

Tel samen met mij af naar Kerstmis! Tijdens de maand december zal er iedere weekdag een nieuwe blogpost verschijnen. Zo ben ik als het ware je eigen adventskalender tot 25 december. Bekijk alle Blogmas postsΒ hier.

Advertenties
Sacred Fire

6 gedachtes over “Sacred Fire

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s