Our Changing Climate

(aan de kassa) 12 minuten van uw dag, alsjeblieft.

Er kan veel gezegd worden over de opwarming van de aarde. Sommige mensen geloven er niet in. Andere willen het niet laten doordringen. Negatie is dan vaak de ‘oplossing’. Als je nu denkt ‘nee, ik wil geen deprimerend filmpje over het klimaat bekijken’ dan moet je zeker op play drukken. Het is confronterend (zoals alle documentaires over de natuur, de aarde, het milieu), maar er is ook een positieve noot aanΒ het einde. En als het je allemaal niets kan schelen, kijk dan gewoon voor de mooie beelden.

——————————————————————————–

Tel samen met mij af naar Kerstmis! Tijdens de maand december zal er iedere weekdag een nieuwe blogpost verschijnen. Zo ben ik als het ware je eigen adventskalender tot 25 december. Bekijk alle Blogmas postsΒ hier.

Advertenties
Our Changing Climate

3 gedachtes over “Our Changing Climate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s