Suitcase

IMG_6511[1]Ja, ik ben het soort mens dat nog (massa’s) geld uitgeeft aan ‘boekskes’. Een tripje naar de krantenwinkel is voor mij dan ook pure ontspanning. (Alleen spijtig dat mijn portemonnee er niet zo over denkt.)

Op school (klinkt gemakkelijker dan universiteit) hebben veel mensen – ik noem geen namen – een andere opvatting over ‘boekskes’. Zij denken aan – wat ik noem – roddelbladen als Story en Dag Allemaal. ‘Die zijn duidelijk nog niet bij IMS (International Magazine Store) geweest’, denk ik dan. Want laat me even duidelijk IMG_6508[1]zijn: TeVe-blad is geen lifestylemagazine.

Ook uitspraken over papieren media neem ik niet al te serieus. Wie leest er nu graag een magazine op zijn iPad terwijl je voor iets meer geld over de gold foil letters op de cover kunt wrijven!?

Nieuwste aanwinst Γ©n ontdekking van deze week is Suitcase. Zoals de twee woorden onder de naam doen vermoeden, gaat dit magazine over reizen en mode. Perfecte combinatie. Waarom ik dit boekje nog nooit eerder heb gezien, blijft me voorlopig IMG_6509[1]een raadsel. (Mogelijke verklaring: alle andere supermooie en opvallende covers die je aanstaren bij IMS)

Reisreportages en (bijhorende) fotoshoots wisselen elkaar af. Met als tussendoortjes mini-interviews (my faves) en travel flat lays. Om uren naar te staren. Je vindt een beetje van de luxueuze feel terug op hun website: suitcasemag.com, voor het geval je niet zo gek bent als ik en geen €13,20 aan een tijdschrift spendeert.

——————————————————————————–

Tel samen met mij af naar Kerstmis! Tijdens de maand december zal er iedere weekdag een nieuwe blogpost verschijnen. Zo ben ik als het ware je eigen adventskalender tot 25 december. Bekijk alle Blogmas posts hier.

+ DANK U aan alle 500(!) WordPressvolgers!

Advertenties
Suitcase

4 gedachtes over “Suitcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s