Disney x Essentiel

Essentiel doet echt de beste mini- en capsule collecties. Net gelanceerd is hun nieuwe samenwerking met Disney. Met deze keer in de hoofdrol: Alice (in Wonderland)! Dat wilt zeggen: veel kleuren, motieven, en toffe quotes. Een collectie voor de modern Alice.

IMG_6466[1] IMG_6467[1]

Zelf heb ik geen kledingstukken van Essentiel wegens te duur. Maar deze keer is er een zacht stemmetje in mijn hoofd dat zegt het oké is als ik mijn spaarpot hiervoor plunder. Vooral de tassen en clutches trekken mijn aandacht. Voornamelijk omdat ik eerder geneigd ben veel geld uit te geven aan een tas dan aan een t-shirt of trui. De prijzen voor accessoires liggen wel tussen €85 en €165. Ik wacht nog even af (op wat nieuwjaarsgeld of zo).

Ook al heb ik er nog nooit iets gekocht, dit merk trekt altijd mijn aandacht. (En al helemaal na de speech van oprichtster Inge Onsea tijdens pop-up class ’15 waarin ze vertelde dat al hun stukken gemaakt worden in Azië, maar wel onder mensvriendelijke omstandigheden en dat er goed gezorgd wordt voor hun textielarbeiders.) De winkels zijn ook gewoon leuk om eens in rond te lopen en wat inspiratie op te doen dankzij alle leuke prints en designs.

IMG_6404[1] IMG_6469[1]

Meer zien van deze collectie? Check dan zeker hun website voor alle stukken uit het Disney aanbod en de prijzen. Of ga gewoon eens langs in een van de winkels. Heerlijk sfeertje daar!

Tot maandag

——————————————————————————–

Tel samen met mij af naar Kerstmis! Tijdens de maand december zal er iedere weekdag een nieuwe blogpost verschijnen. Zo ben ik als het ware je eigen adventskalender tot 25 december. Bekijk alle Blogmas posts hier.

Advertenties
Disney x Essentiel

8 gedachtes over “Disney x Essentiel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s