Picasso x Sienderella IV

Deze keer een random selectie van totaal verschillende kaartjes. #omdathetkan

Ik realiseerde me net dat als ik er toch langer dan een half jaar over ga doen om 58 postkaartjes te maken, ik er even goed een heel jaar van kan maken. En dat wilt dan weer zeggen dat ik eigenlijk iets meer dan 1 kaartje per week moet maken. So.. Ik zit helemaal op schema!

Going strong: 14, 15, 16, 17, 18 / 58

IMG_5924[1] IMG_5928[1] IMG_5929[1] IMG_6312[1]

De inspiratie is een beetje zoek. Maar geen paniek. Over een paar weken moet ik blokken en dan heb ik tonnen inspiratie want dan is elk excuus goed om iets anders te doen dan te studeren. Januari wordt productief!

——————————————————————————–

Lees alles over dit project hier. Basically, ik maak 58 postkaartjes geΓ―nspireerd op een ander postkaartje. Zoals Picasso 58 schilderijen maakte, gebaseerd op Las Meninas van VelΓ‘zquez.

——————————————————————————–

Tel samen met mij af naar Kerstmis! Tijdens de maand december zal er iedere weekdag een nieuwe blogpost verschijnen. Zo ben ik als het ware je eigen adventskalender tot 25 december. Bekijk alle Blogmas postsΒ hier.

Advertenties
Picasso x Sienderella IV

9 gedachtes over “Picasso x Sienderella IV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s