Sintweekend

Vroeger duurden de weken tussen de aankomst van de Sint (in Antwerpen) en 6 december zo lang. En nu? Het sintweekend zit er al weer op. En voor ik het weet is het begin februari en moet ik uit mijn winterslaap (ik bedoel: blokperiode) ontwaken om me terug naar de bewoonde wereld te begeven. Maar nu nog even nagenieten van alle koekjes en chocolaatjes. En dankjewel lieve Sint voor alle sokken en de lightbox (van Wolf en Wolkje).

IMG_6418[1] IMG_6419[1] IMG_6420[1] IMG_6421[1]

——————————————————————————–

Tel samen met mij af naar Kerstmis! Tijdens de maand december zal er iedere weekdag een nieuwe blogpost verschijnen. Zo ben ik als het ware je eigen adventskalender tot 25 december. Bekijk alle Blogmas postsΒ hier.

Advertenties
Sintweekend

4 gedachtes over “Sintweekend

  1. Het zijn natuurlijk feestsdagen en die vier je met lekkernijen. Ik weet nu al dat ik mijn buikomvang moet laten slinken na deze maand. Dat vooruitzicht alleen al doet me nu genieten van een een stukken geslagen chocoladeletter….jammie…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s