Merry en al

Geen muur zonder slinger. Dat lijkt mijn motto wel als het op mijn kot aankomt. En ja, uit diezelfde Coolbluedoos heb ik – op het gevoel – nog wat kerstboompjes geknipt. De ribbels horizontaal leggen, knippen, touwtje erdoor et voilΓ . ‘Het leven is toch simpel.’

(Wat al de rest op deze muur betreft: De kerstboom vind je hier. De dromenvanger maakte ik lang geleden met rietjes van Ikea, restjes vilt en washi tape. Also, lang leve washi voor de vlagjescirkel. Wish is een recyclage van dit! ‘Here comes the sun’ = gele ecoline en stempels. En een bandje van StuDay.)

IMG_6391[1]Β IMG_6407[1]

En het enige lege nageltje heeft ook weer gezelschapΒ gekregen. Ik wou de posters uit het Flow – book for paper lovers liever niet mishandelen met duimspijkers of andere marteltuigen (voor papier). Tada!

IMG_6393[1] IMG_6396[1]

Wees gerust. Ik ga het hier bij laten watΒ de ‘inrichting’ van mijn kamertje betreft. Dus volgende week geen updates over kerstversiering, maar wel een eeuwenoude traditie, iets lekkers, een mogelijke kerstoutfit, meer wolken en een sprookje!

——————————————————————————–

Tel samen met mij af naar Kerstmis! Tijdens de maand december zal er iedere weekdag een nieuwe blogpost verschijnen. Zo ben ik als het ware je eigen adventskalender tot 25 december. Bekijk alle Blogmas postsΒ hier.

Advertenties
Merry en al

5 gedachtes over “Merry en al

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s