Vloggers: my faves

 

Ik kijk geen tv. (Met de uitzondering van vrijdagavond wanneer ik na drie uur onderweg zijn gewoon in de zetel neerplof en er alleen nog maar uitkom om me ergens anders – mijn bed – neer te leggen.) Ik kijk YouTube.

Vroeger dacht ik dat YouTube gewoon diende om videoclips op te bekijken. Was I wrong. Tegenwoordig kijk ik dagelijks (meerdere) video’s – geen clips. En voor je het weet is het al weer donker geworden buiten en heb je vooral zin om naar buiten te gaan, te bakken of te reizen. Maar kijk, I love it en ik ben zeker niet de enige.

December en YouTube in dezelfde zin is eigenlijk gewoon Vlogmas: iedere dag tot en met Kerstmis een nieuwe vlog. Ondertussen heb ik me al op 61! kanalen geabonneerd (ja, ik schrok er zelf ook even van). Alle video’s kijken die nu in mijn feed verschijnen is helaas onmogelijk. Dus: dit is mijn top 3Β favorite vloggers!

Fran (+ Ed) // Fredcember

Voor wie weinig tijd heeft – en niet onbelangrijk, een beetje Spaans verstaat – zijn de videos van Fran (en Ed) een echte aanrader. Korte fragmentjes van twee hilarische Chilenen die momenteel in Londen wonen. Fran is een (naar mijn menig) getalenteerde illustrator met bakken humor, Ed een editing expert. Het perfecte duo dus!

Casey Neistat // Daily vlogs

Slightly different dan alle andere YouTubers die ik volg is deze Casey Neistat. Op papier kloptΒ het niet dat ik fanΒ ben van Casey. Een dertiger met een eigen bedrijf, twee kinderen en een enorme interesse voor skateboards en all things tech related. Maar toch.. Oprechter ga je niet snel tegenkomen op een platform als YouTube waar al veel mensen rijk van zijn geworden door ads. Altijd even eerlijk, altijd even lekker zichzelf. Iedere dag (gewoon het hele jaar door) een nieuwe vlog Γ©n it never gets boring! (Voor iedereen met 10 minuutjes tijd).

Zoella // 24 days of Zoella + Vlogmas

Na een mislukte poging tot vloggen tijdens december vorig jaar, maakt Zoe Sugg het helemaal waar dit jaar (fingers crossed). Iedere dag (tot Kerst) een nieuwe video op haar main channel, onder het motto #24daysofZoella Γ©n een vlog op haar tweede kanaal. Voor iedereen die nood heeft aan serieuze discussie over kerstbomen, bijhorende versiering, geurkaarsen, badproducten en christmas jumpers. Voor mensen die (heel veel) tijd hebben of gewoon om samen met je vriendinnen (vrienden!?) te kijken. Om vervolgens na te denken over levensvraagstukken als “welke kleur kerstballen wilt gij later?” en “toch geen witte lichtjes zeker?”

Enjoy! + Your faves?

——————————————————————————–

Tel samen met mij af naar Kerstmis! Tijdens de maand december zal er iedere weekdag een nieuwe blogpost verschijnen. Zo ben ik als het ware je eigen adventskalender tot 25 december. Bekijk alle Blogmas postsΒ hier.

Advertenties
Vloggers: my faves

18 gedachtes over “Vloggers: my faves

  1. Zoella is inderdaad leuk! Hopen dat ze het dit jaar vol houdt. Mijn favoriete vloggers komen ook nog online. Ik kijk ook enorm graag naar Fleur Deforce, maar die is dit jaar precies al serieus achter met haar vlogs,.. Jammer! πŸ™‚

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s