kerstboom op kot

De enige muur van mijn kot met nog een beetje ruimte op moest eraan geloven. Een ‘echte’ kerstboom is helaas niet mogelijk – tenzij op de kast, in bed of op de printer. (Niet mogelijk dus..) Maar wie geen plaats heeft, moet creatief zijn. Groene washi tape maakt de mooiste kerstboom en pailletjes de kleurrijkste versiering. Deze zijn van Flying Tiger, maar ik ben al eens soortgelijke glinsterende figuurtjes tegengekomen bij Pipoos en één euro winkels. Een ijzerdraadje erdoor en klaar.

IMG_6074[1] IMG_6075[1]

En ja.. niets is te kleurrijk voor mijn twaalf Antwerpse vierkante meter.

——————————————————————————–

Tel samen met mij af naar Kerstmis! Tijdens de maand december zal er iedere weekdag een nieuwe blogpost verschijnen. Zo ben ik als het ware je eigen adventskalender tot 25 december. Bekijk alle Blogmas postsΒ hier.

Advertenties
kerstboom op kot

9 gedachtes over “kerstboom op kot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s