Hello December

Hoera voor december! Uitkijken naar Kerstmis is nu sociaal acceptabel. En dat wilt zeggen: lekker luid naar Micheal Bublé’s kerstalbum luisteren, dubbel zo hard meezingen, geen vreemde blikken meer krijgen omdat je je kerstsweater al aan hebt of tonnen inpakpapier koopt. Steek al die kaarsen maar aan want Tis the season, lieve mensen..

IMG_6379[1] IMG_6380[1]

Om onze geliefde twaalfde maand te vieren, zal ik iedere weekdag – Vlogmas/Blogmas gewijs – tot Kerstmis bloggen. (Hersenkronkel: Ik heb geen idee waar ik aan begin.) Ja, goed gerekend. Dat wilt zeggen dat december maar liefst 19 blogposts zal tellen. Goed idee? Ja. Of ik voorbereid ben? Nee. Of ik zal volhouden? … (zelf in te vullen). Zo zal ik jullie persoonlijke adventskalender zijn met 25 december als kers(t) op de taart.

(Sidenote: ik vind adventskalenders echt heerlijk maar kan om de volgende redenen geen goed idee bedenken. 1. De Sint moet nog komen en 2. wat doe ik dan in het weekend als ik de kalender op kot zet? Wat doe ik dan door de week als ik de kalender thuis laat? Wat doe ik als de kerstvakantie begint? En ga zo maar door. Tips anyone?)

Wat kan je verwachten van mijn crazy little blogmas avontuur? Heel veel cosy, kleur, lekkers, zelf gemaakt, met glitters en sterren en strikjes. Meer kan ik nog niet verklappen en de rest moet ik nog verzinnen – ik serveer u een sprankeltje spontaniteit! Z I N  I N !

PS: Foto’s zijn bewerkt met de Studio App + om op de hoogte te blijven van alles wat ik in december ga uitspoken: Facebook. Instagram. Twitter.

Advertenties
Hello December

8 gedachtes over “Hello December

  1. Oh, dit vind ik heel erg leuk. Nu deze feestmaand is begonnen, merk ik dat ik zelf extra op zoek ben naar DIY’s en fijne plaatjes wat met kerst te maken heeft. Denk dat ik dan hier aan het goede adres ben. Ik ga je blog in de gaten houden!
    Veel liefs!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s