Flow – Book for paper lovers

De looks van Flow trokken altijd al mijn aandacht. Maar na een paar keer wat bij elkaar gespaarde euro’s te ‘verspillen’ aan het tijdschrift besloot ik dat de inhoud van het magazine toch niets voor mij was. iets te zweverig, iets te zeer gericht aan een andere doelgroep dan 21-jarige studenten die gewoon van heel veel mooie kleurtjes en patronen houden.

But, but, but.. Ik liet met opnieuw verleiden – en dat voor €16,95! – door dit prachtige ‘book for paper lovers’ en oh, het is echt zijn geld waard. De prints, de stickers, de posters. Er is niets dat ik niet leuk vind aan dit boek en ik zal het boek gebruiken tot de allerlaatste vierkante centimeter.

IMG_6317[1] IMG_6329[1] IMG_6328[1]Β IMG_6326[1]

Een sneak peak voor iedereen dit geen idee heeft waar Flow voor staat. Basically gewoon alles wat mooi is en veel kleur heeft. Mijn favorieten uit het boek: De fluo sterren stickers, de kleurrijke postzegels en de Parisiennes print. Er is natuurlijk veel meer.. briefpapier, enveloppen, slingers, posters en nog meer stickers.

Benieuwd wat ik met al dat papier ga doen? Stay tuned!

Advertenties
Flow – Book for paper lovers

16 gedachtes over “Flow – Book for paper lovers

  1. hetlevenvanalledag zegt:

    ik zag hem inderdaad ook in de winkel. Ziet er geweldig uit. maar weet niet echt wat ik ermee moet.. Ik hou het denk ik maar gewoon bij het lezen van de flow, heerlijk lezen en zweven πŸ˜‰

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s