Het pillendoosje

Jaarlijkse ben ik midden november druk bezig met het maken van lijstjes. Ieder jaar opnieuw staat een ‘juwelenopbergsysteem voor onderweg’ erop. Maar ik vind nooit de ideale oplossing die dan ook nog een beetje meevalt qua prijs. Ik heb al door honderden webshops gescrold op zoek naar doosjes, kistjes, mapjes en andere opbergers (en als ik dan al iets vond binnen de prijs en niet oerlelijk wordt er niet naar Belgiรซ verzonden). Dus ik besefte dat ik zelf maar naar een oplossing zou moeten zoeken.

IMG_6255[1] IMG_6258[1]

Et voilร ! Ik had het al meerdere keren online gelezen maar nooit opgeslagen als een mogelijkheid om kettingen in te stoppen. Voor maar 79 cent (!!!) kan ik kettingen en armbandjes meenemen in mijn koffer zonder dat ik me zorgen moet maken en zonder dat ik achteraf uren bezig ben met ontrafelen, ontwarren en ontknopen. Een pillendoosje uit de Xenos, wie had dat gedacht?

Voor mij is het echt een behoorlijk goede oplossing omdat ik vooral ‘dunne’ juwelen draag. Iets grotere/dikkere juwelen of kettingen met grotere hangers passen er natuurlijk niet in. Mijn ringen (ook niet super groot of dik) passen er – tegen al mijn verwachtingen – dan wel weer in. (Je kan natuurlijk altijd op zoek gaan naar grotere varianten.) Nu heb ik geen geldig excuus meer om weer meer juwelen te dragen. Want toegegeven, er zijn zo van die periodes dat ik vergeet dat ik een aardige collectie heb. En dat is toch wel zonde (van al dat geld)!

Advertenties
Het pillendoosje

9 gedachtes over “Het pillendoosje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s