DO MORE

Ik bestelde een dictafoon bij Coolblue – een klein, schattig ding dat volgens mij prima werkt – maar ik was overduidelijk blijer met het ‘pakketje’ zelf. Niet de blauwe doos met de oranje letters. Wel de icoontjes die me moesten aansporen te doen wat ik gedaan heb.

IMG_6150[1] IMG_6152[1]

Een slinger kan er altijd bij en al helemaal als het er eentje met een duidelijke boodschap is. Natuurlijk kom ik daar niet zomaar bij. ‘DO MORE’ is geïnspireerd op Casey. Check ‘even’ (het duurt een uur) deze podcast van The Rich Roll Podcast of Casey Neistat’s YouTubekanaal als je minder tijd hebt. Een echte aanrader is zijn filmpje voor Nike over de Fuel band (Make it count).

Over de slinger zelf: de kartonnen dozen van Coolblue zijn van geribbeld karton. Dus als je ervoor zorgt dat je je figuurtjes zo knipt dat de ribbels horizontaal zijn, haal je er gewoon een touwtje door en klaar.

IMG_6162[1]

Ik wou graag afsluiten met een inspirerende boodschap om de wereld te verbeteren en alles uit het leven te halen (à la YOLO) maar dat zit er om 8u53 nog niet in. Dus hier een denkbeeldig lijstje met aanmoedigende quotes waarvan niemand weet wie ze gezegd heeft.. Zelf aan te vullen!

Advertenties
DO MORE

3 gedachtes over “DO MORE

  1. […] En voor wie echt niet genoeg krijgt.. De winkel komt (volgens mij) maandelijks met een krantje en een nieuw ‘thema’ (en waarschijnlijk ook nieuwe merken?), gratis mee te nemen. Met deze maand in het midden (van het krantje) een poster met de volgende boodschap: Do more of what makes you sparkle. Toeval? Ik denk meant to be. […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s