Picasso x Sienderella II

Toegegeven, het is moeilijker dan verwacht om 58 keer ‘iets’ op papier te zetten naar een bepaald voorbeeld. Maar ik geef niet op (you wish!) en ga gewoon stilletjes verder met wolken stempelen en regendruppels heruitvinden. Hier nummer 9, 10, 11, 12 en 13. Ik (lees: mijn realitische stem) hebΒ alvast besloten dat 58 postkaartjes niet haalbaar is voor het einde van het jaar. Dus ik ga gewoon door tot ik de kaap bereik. Uitkijken dus naar de 45 andere!

IMG_5922[1] IMG_5925[1] IMG_5926[1] IMG_5927[1]

9 // the lonely one
10 + 11 // xoxo vs oxo
12 // blue skies
13 // silver lining

Lees alles over PxS hier, hier en hier!
Volg me op Instagram voor de nieuwste updates!

Advertenties
Picasso x Sienderella II

11 gedachtes over “Picasso x Sienderella II

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s