Breisels: eyelet mock cable ribbing stitch

Terwijl ik de ene sjaal nog niet af heb, begin ik al aan de andere. Lekker handig en al (niet dus). Maar zo ben ik blijkbaar, want ik heb dat ook met boeken. (Voor de rest valt dat best wel mee.) Ik presenteer u een steek – met een belachelijk lange naam: de eyelet mock cable ribbing stich. Applaus!

IMG_6100[1] IMG_6101[1]

Ook: mijn eerste post over breisels (die jeΒ hierΒ vindt) is mijn meest gelezen/bekeken blogbericht. Mede door het mooie garen (Julia van Zeeman). Deze sjaal brei ik met garen van een (voor mij) onbekend merk in een donkerbeige/lichtbruine kleur. Door deze steek krijg je aan de voorkant van de sjaal een soort van bolletjespatroon en aan de achterkant verticale strepen. Very pretty Γ©n gemakkelijk als je al rechts en averechts kan breien. Geheel zelf te leren met deze video:

Advertenties
Breisels: eyelet mock cable ribbing stitch

4 gedachtes over “Breisels: eyelet mock cable ribbing stitch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s