Oh dennenappel

Uhh ja.. Nee ik kan het niet uitleggen. Ik kan zelfs geen deftige smoesje verzinnen. Ik ben een van die mensen die midden oktober haar Pinterestbord aanvult met festive pins, kerstdecoratie(ideeën) en inpaktechnieken. En dankzij de dennenappeltjes uit de kelder van ma en pa kon ik vorig weekend al helemaal losgehen.

IMG_6042[1] IMG_6043[1]

Ik dacht ‘hou het subtiel’. Knallende kleurtjes zijn dus voor later. De zilveren verf – die ik gebruikte voor mijn halloweendecoraties – had ik toch al uit de kast gehaald, dus kon ik maar beter gewoon even verder doen. De uiteindes van de dennenappels kregen een streeltje van mijn penseel. Klaar. Voorlopig laten we de vaas nog maar even op het toilet staan.

Ik kan alvast niet wachten tot alle winkels lekker met me mee doen en dat het excuus ‘maar de winkels verkopen hun kerstversiering al’ volledig aanvaardbaar is. Wie van jullie staat net al mijn te popelen voor alles rood, groen, zilver en goud?

Advertenties
Oh dennenappel

4 gedachtes over “Oh dennenappel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s