Happy Halloween

Ik wou me eigenlijk al helemaal op de kerstversiering storten, maar besefte dat eind oktober echt veel te vroeg is voor kerstbomen en gekleurde lichtjes. Al heb ik me niet helemaal kunnen inhouden – waarover later deze week meer. Maar eerst: Halloween!

IMG_6034[1]ย IMG_6029[1]

Toegegeven, ik was nooit een fan van Halloween (en ben dat nog steeds niet). Ik vermijd enge toestanden en ‘verkleden’ was nooit echt mij ding. Okรฉ, tenzij bomma’s spelen op de Chiro. Maar ik kan niet ontkennen dat pompoenen beschilderen mijn aandacht niet trekt. Hoera voor Pinterest trouwens. En aangezien mijn kamertje te klein is voor pompoenen besloot ik maar even anders te doen.

Nee.. nep stof, spinnenwebben en spookjes zijn ook niet zo mijn ding, dus ging ik voor heel simpele woorden op zwart en oranje papier. Eerst heb ik de zinnetje afgedrukt in een vetgedrukt lettertype. Dan lekker therapeutisch – en tijdrovend – alle letters uitgesneden met een scherp breekmes en vervolgens met zilverkleurige verf de letters af te drukken op het papier. Super easy, maar vergt een beetje geduld! Zo vallen mijn halloweentoevoegsels niet uit de toon in mijn mini-kot waar alles gewoon langs elkaar hangt/ligt/staat/bestoft/etc. En de groene tape maar er toch gewoon een abstracte pompoen van.

Witch please, creep it real.. H A P P Y H A L L O W E E N !

IMG_6027[1]ย IMG_6068[1]

Advertenties
Happy Halloween

6 gedachtes over “Happy Halloween

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s