Wolf & Wolkje | Mijn Antwerpen

Afgelopen weekend zag ik dit prachtige winkeltje op TV(L). Op maandag en dinsdag is het gesloten dus je kan al raden wat ik woensdagvoormiddag gepland had. Niet echt centraal gelegen maar zeker wel de wandeling waard: Wolf & Wolkje!

IMG_6006[1]Β IMG_6007[1]

Wolf & Wolkje is een kinder- en cadeauwinkel opgericht door Tom en zijn vrouw Britt van Woonblog. Maar dat wil niet zeggen dat je er niets voor jezelf kan kopen. Zo hebben ze naast super schattige knuffels en babykleertjes ook kussens, DIY banners en light boxes. Je kan alle spullen bekijken en kopen in hun webshop.

IMG_6009[1] IMG_6010[1] IMG_6011[1] IMG_6008[1]

Licht Scandinavisch getint met heel veel toffe cadeau-ideeΓ«n voor elk prijsje. Helemaal top dus! Check ook zeker de blogΒ voor interieurinspiratie en om alle avonturen van W&W te volgen.

Wolf & Wolkje
Hertoginstraat 2A
2018 Antwerpen

Open woensdag tot zaterdag van 11u – 18u

Bekijk andere hotspots uit Mijn Antwerpen hier!

Advertenties
Wolf & Wolkje | Mijn Antwerpen

17 gedachtes over “Wolf & Wolkje | Mijn Antwerpen

  1. Hoi Sien!

    Ik heb eens even op je blog rondgekeken, maar wat een leuke blog! Ik vind je foto fantastisch en kunstzinnig. Je bent erg creatief. Woon jij in Antwerpen? Prachtige stad, ben er al vele keren geweest. Wat een schattig winkeltje zeg, ik ben verslaafd aan schattig uitziende knuffels, dus ik zou daar niet met lege handen weg kunnen gaan!

    Groet Constanza

    Liked by 1 persoon

  2. […] Vroeger duurden de weken tussen de aankomst van de Sint (in Antwerpen) en 6 december zo lang. En nu? Het sintweekend zit er al weer op. En voor ik het weet is het begin februari en moet ik uit mijn winterslaap (ik bedoel: blokperiode) ontwaken om me terug naar de bewoonde wereld te begeven. Maar nu nog even nagenieten van alle koekjes en chocolaatjes. En dankjewel lieve Sint voor alle sokken en de lightbox (van Wolf en Wolkje). […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s