It’s beginning to look alot like Christmas

De kerstcollectie van Lush is er al! En natuurlijk moet ik dan in bad. Extra veel uitkijken naar het weekend dus. Vorig jaar heb ik al heel wat spulletjes van de wintercollectie geprobeerd. Allemaal aan te raden natuurlijk want vers, duurzaam en diervriendelijk zonder verpakkingen die je moet weggooien. Zo kun je de typische zwarte potjes terug naar de winkel brengen in ruil voor iets leuks. Deze drie heerlijk ruikende badproducten stonden nog op mijn wishlist.

DSC_0715

Dashing Santa // Ho ho to go. Santa’s golden boots fizz away first, sending him dashing around delivering lustrous waters of cheery mandarin oil. Bright, fruity bergamot and orange flower absolutes scent the air like fresh satsumas, making him a perfect treat for the bottom of stockings.

Snow angel bath melt // Heavenly moisturizer. Dissolving into a flurry of snow, blanket your bath in white foam before revealing a shimmering golden glow. Rich in moisturising Fair Trade cocoa butter, with a delicate marzipan scent, and oodles of rose, benzoin and cassie absolute to treat winter skin to a softening, floral soak.

So white // The fairest of them all. Be the fairest of them in apple-scented waters as pure as the driven snow. Bathe in a white mist filled with crisp apple fragrance and a slow, melting rosy centre. Bergamot oil and rose absolute helps you feel calm and peaceful, while neroli oil and orange flower absolute revives your (Christmas) spirit.

DSC_0722 DSC_0723

Ook zin in Kerst nu? Check zeker de website van Lush voor veel meer producten met een Christmas feel. Ook alle ingrediënten die gebruikt worden voor een bepaalde bath bomb staat netjes opgelijst bij ieder product.

Advertenties
It’s beginning to look alot like Christmas

10 gedachtes over “It’s beginning to look alot like Christmas

  1. Ik vind ze echt te leuk, dus nu moet ik ze ook uitproberen! Kerstbad joehoe! Ik vraag me alleen altijd af met die glitters in de Lush producten: zit je dan zelf niet ook helemaal onder de glitters als je uit bad komt?
    Veel liefs!

    Liked by 1 persoon

  2. Ik ben niet zo’n badmens. Ik sta liever onder de douche. Een bad ontspant me niet. Integendeel! We wonen hier nu al vier jaar en ik ben nog maar twee keer in bad geweest (voor de rest is er niks mis met mijn hygiene hoor. 😉 ) ik heb je een award gegeven, maar blijkbaar had je ze al gekregen… Sorry. Maar de vragen mag je wel nog altijd beantwoorden als je zin hebt. 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s