Schattig met ballen

Ja, dat is Elfi de Bruyn in drie woorden. Alles aan haar schreeuwt kleur. Zelfs haar woorden. Wat dacht je van eenhoorns, glinsters, dessertjuweeltjes en nailart – “voor de mannen, dat is kunst op je nagels”.

Als bij toeval had ik vandaag nog een goed gesprek over waarom mensen niet altijd voor hun dromen gaan. Ra ra ra waar Elfi een uur over praat tijdens de voorlaatste avond van pop-up class.. Ze zei haar goedbetaalde job in de chemiesector vaarwel voor nagellakjes (en al) en om iets creatiefs te kunnen doen – iets met een beetje kleur, de chemiesector blijkt grijs te zijn. Daarbij kreeg ze zeer veel waardevol advies, dat ze vervolgens allemaal negeerde.

Elfi doet alles met haar hart. Als er roze, glitters of schattige zeehondjes aan te pas komen, moet ze niet lang nadenken. Maar soms voelt ze het niet en zegt ze gewoon ‘nee’. Ik dacht even ‘ja ja dat zal wel’ maar ze doet alleen dingen met passie. Zo weigerde ze het aanbod om – voor veel geld – haar eigen nailbar te hebben op een zot groot festival en staat ze op haar strepen (lees: durft ze de bedragen te vragen die ze wil) om overeind te kunnen blijven in de creatieve sector.

Wat ze echt wil bereiken met haar (te) gekke nagelcreaties? Jonge mensjes/meisjes vertellen dat ze altijd zichzelf moeten zijn, dat je voor je dromen moet gaan en jezelf niet in een hokje moet laten duwen. Be weird, stay weird + Make yourself proud waren toch wel de twee belangrijkste boodschappen van de avond. You go, Elfie!

—————————————–

Enkele superbelangrijke mededelingen.. Ten eerste – ahum ahum – voor iedereen (die gekomen is proficiat..) die mijn ‘brief’ aan Jozefien (F*CK FAKE) gelezen heeft maar er niet al te veel van snapt: check even dit. Ze heeft alles in een mooi en boeiend artikel gegoten. Ten tweede, een super dikke merci aan iedereen die me nomineert voor de Liebster Award. Ik heb helaas geen tijd om alle vragen te beantwoorden en ik wil eigenlijk ook geen blog gevuld met vragen gericht aan mezelf. Maar omdat ik jullie echt allemaal super hard apprecieer dit voorstel: laat in de comments / op Facebook / op Instagram je meest prangende vragen achter. Dan giet ik ze in één artikel, speciaal voor jullie!

Y O U  D A  B E S T !

Advertenties
Schattig met ballen

Een gedachte over “Schattig met ballen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s