50 tinten herfst

Ik herinner het me nog zo goed. Herst is de kleuterschool. Dan mocht je zo goed als alle kleuren gebruiken om bomen mee te tekenen. Dan gingen we blaadjes en noten rapen in het park. Dan kwam de juf met een heksenhoed op naar school.

Hoe lang is het geleden dat ik nog blaadjes ben gaan rapen in het bos? Ik kan me de laatste keer niet herinneren. Is het not done als je ouder bent dan 6? Wel, ik deed het toch.. Omdat het kan. Ik ging voor alle tinten groen, geel, oranje en rood. Ijzerdraadje erdoor et voilà: een mini krans van blaadjes. Onderweg kwam ik nog ‘natuur op zijn best’ tegen. All the leaves + the colors!

IMG_5941[1] IMG_5916[1]IMG_5918[1] IMG_5938[1]

Hou deze week dus ergens een momentje vrij voor een uur ravotten en blaadjes rapen in het bos. Een aanrader!

————————————————-

Volg me op Facebook en Instagram!

 

50 tinten herfst

20 gedachtes over “50 tinten herfst

  1. Ik las dit en dacht néééé! Wel done! Blaadjes rapen en herfst proeven moet je altijd blijven doen. Bedacht me toen dat ik me wel vaak achter het motto verschuil dat ik het doe omdat ik juffrouw ben en het bij de basisschool hoort, inleving en werkvoorbereiding enzo. Wat een stom excuus. Ik sta helemaal achter je. Laten we massaal weer herfstblaadjes gaan rapen en herfstwandelingen maken! Yay voor herfst!
    Veel liefs!

    Liked by 2 people

  2. Heb ook altijd hetzelfde nostalgische gevoel bij de herfstgeur in het bos. Zie mezelf nog met laarsjes aan en plastic zakje in de hand met de klas erop uit trekken voor schatten als paddestoelen, herfstbladeren, beukenootjes! ; )

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s