Pop-up class

De komende twee weken is het echt de moeite om ’s avonds af te zakken naar ’t stad / uit uw kot te komen. De tweede editie van Pop-up class op/in/bij Campus Opera (Frankrijklei 1) heeft vanalles te bieden: gratis cakejes, iedere avond twee sprekers met elk hun eigen inspirerend verhaal én costom made/pimped lidkaarten door Eva Mouton. Het concept: een ruimte creëren waar zin voor ondernemen zich kan nestelen. Twee weken lang, gratis en pop-up: hipper kan niet!

Alex Agnew en Jozefien Daelemans hebben jullie alvast gemist. (Het publiek roept boe!) Maar geen getreur, ook 100% de moeite om naar te luisteren zijn Inge Onsea (van Essentiel), Angelique Fore (van Belmodo) en Elfi de Bruyn (van Glam at Heart).

IMG_5895[1] IMG_5896[1]

Bekijk het volledige programma hier

Als eerste weten dat er een nieuwe post online staat? Volg me via Facebook!

Advertenties
Pop-up class

4 gedachtes over “Pop-up class

  1. Hoi Sien, super leuke blog! We hebben een vraagje, aangezien jouw blog ook over DIY gaat. Het lijkt ons (studentsmadeit) leuk om samen te werken! Wij zouden jouw blog best willen promoten op onze facebookpagina,studentsmadeit, en een link op onze blog zetten. Verder horen we graag wat jij voor ons zou kunnen doen. Liefs Studentsmadeit

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s