25

Eerder dit jaar vierde onze familie al de 50ste huwelijksverjaardag van mijn (o)ma en (o)pa. Morgen is het beurt aan mijn allerliefste mama en papa! Ze zijn dan 25 jaar getrouwd en dat hebben we dit weekend al goed gevierd met een lekkere brunch, waarover later meer. Maar eerst: bij een feest(je) horen uitnodigingen. En zoals altijd – of toch vaak het geval is – kan je die makkelijk zelf maken voor een veel beter prijsje!

IMG_5104[1] IMG_5105[1]

Duur hoeft het helemaal niet te zijn, dus ik haal mijn materialen bij HEMA. Letterstempels en zilveren pennen zitten volgens mij vast in hun knutselassortiment, hoera! Dik wit papier en stempelkussens had ik nog liggen. Laten we beginnen!

Eerst stempelde ik de namen van mijn ouders op het wit papier – dat al in A6-formaat gesneden was (ja, zo vond ik het tussen alle papieren, handig). Ik hou wel van wat asymmetrie, dus de heel korte en vrij lange naam waren geen probleem voor mij. Vervolgens heb ik lang getwijfeld over de ampersand. Ik besloot een ampersand af te drukken, uit te knippen en op het papier te leggen. De lege ruimte tussen de twee namen heb ik dan opgevuld met streepjes zodat eens de ampersand terug weggenomen, een witte ‘afdruk’ overblijft. (Het klinkt allemaal gek om uit te leggen, maar het is echt kinderspel. Mocht er iets niet duidelijk zijn: leave a comment!)

Heel simpel, maar toch chic. En een beetje vermoeiend want na 30 uitnodigingen zag ik een beetje scheel van al die zilveren streepjes. Maar uiteraard met veel liefde gemaakt.

Happy 25, mama en papa!

IMG_4928[1]

Advertenties
25

2 gedachtes over “25

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s