Food in NYC

Health freaks, kijk even weg. Als je in New York bent moet je natuurlijk wel A L L E donuts proberen + hoera voor fastfood! Ziehier vier fantastische ‘hapjes’ uit de typische Amerikaanse (fastfood)keuken.

IMG_5479[1] IMG_5476[1]

Don’t get me wrong. Ik ben geen voorstander van fastfood – en alles wat ze erin durven draaien – maar voor mijn eerste keer over de Atlantische Oceaan kon ik een lekkere snack, op z’n Amerikaans – groot, groter, grootst – echt niet weerstaan.

Donuts at Dough // Ik stond voor het eerst – virtueel – oog in oog met de donuts van mijn leven in deze vlog van Estée. Sindsdien stond op nummer één van mijn New York To Do List donuts bij Dough gaan eten. So, it had to happen. En W O W! Voor $2,5 vul je je buikje met de lekkerste donuts ever. Naast de traditionele glazed en chocolate donuts, een waaier aan smaken en voor iedere wat wils. Benieuwd? Bekijk hier hoe de donuts ‘ambachtelijk’ gemaakt worden. Waarschuwing: watertanden!

Hamburgers + milkshake at Shake Shack // Een echte aanrader wat traditionele fastfood betreft is Shake Shack. Oké ja, het feit dat je de hamburgers en frietjes gezellig in een parkje (Madison Square Park for the win!) kan opeten onder rijen lichtjes maakt het alleen maar aangenamer. Dus vergeet McDonalds!

Donuts at Dunkin’ Donuts // Vanilla sprinkles. Need I say more?

Kellogg’s froot loops // Ik wou, als echte cornflakeslover, toch wel graag de froot loops van Kellogg’s proberen. (Zijn die bij ons trouwens ergens verkrijgbaar? Let me know!) Bij Duane Reade hadden ze ‘kleine’ potjes – begrippen als klein en groot zijn duidelijk relatief – en halve litertjes melk. Dus hello lekker alternatief voor de giant muffins die we in ons hotel als ontbijt kregen (en na een paar dagen echt wel moe gegeten zijn).

IMG_5617[1] IMG_5770[1]

Zo, nu heb ik genoeg donuts gegeten voor de rest van het jaar. Meer foto’s? Instagram.com/sienwevers

Advertenties
Food in NYC

18 gedachtes over “Food in NYC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s