H&M Conscious Beauty

Ik voel de ecologische vibes overal. Do you feel it to?

Vanaf morgen vind je bij H&M ook ‘fashion for the face’, aldus Sara Wallander, concept designer bij H&M Beauty. De oude beautylijn wordt vervangen door maar liefste 700! nieuwe producten. Naast mode, accessoires en interieurspulletjes kun je nu ook bij H&M terecht voor al je make-up, haircare, bodycare en toebehoren. Naast de gewone en een premiumlijn komen er ook eco-friendly producten. Le me is very happy. Wat het precies allemaal inhoud zal je morgen moeten ontdekken in een H&M in Antwerpen, Wijnegem, Brugge, Brussel, Gent, Luik of Namen (voor België) – want de beautylijn zal niet overal verkocht worden. Maar lang leve het internet, want je kan natuurlijk altijd online je mandje vullen. Ik zou zeggen: niet overdrijven, koop bewust want less is more!

Advertenties
H&M Conscious Beauty

3 gedachtes over “H&M Conscious Beauty

  1. Oeh, ik ga seffens de stad in, ga meteen een kijkje nemen! Ik vind dat filmpje trouwens echt zo cool gemaakt. Anderzijds wel een beetje hypocriet aangezien H&M nu niet de beste arbeidsomstandigheden heeft en ook niet echt milieuvriendelijke productie heeft… Maar soit 😉

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s