Oostenrijk mini album

DSC_0668 DSC_0669 DSC_0670 DSC_0671 DSC_0672 DSC_0673

Een van mijn zomer to-do’s was fotoalbums maken. Iets wat ik graag doe, maar waar ik genoeg tijd voor moet nemen omdat het altijd trager gaat dan ik denk. Dus, met een beetje vertraging is hier mijn Oostenrijk Mini Album.

Ik heb het heel simpel gehouden, omdat ik daar wel van hou en omdat de foto’s op zich de aandacht mogen hebben in dit ‘familievakantie’ album. Ik ging voor een craftpaper mini album van Paperchase (€7, bij De Bijenkorf in Maastricht). In zowat alle foto’s is er groen te zien dus besloot ik enkel groene inkt te gebruiken. Voor de rest: een zwart stiftje voor de tekstjes, een stempel in labelvorm van Hema (uit een pak met twee, als ik me goed herinner) en steekkaartjes (gelijnd).

Hou jij het liever simpel? Of ga je voor meer kleur?

Advertenties
Oostenrijk mini album

10 gedachtes over “Oostenrijk mini album

  1. Heel mooi! Ik zou er het geduld niet voor hebben… Ik bestel foto’s bij kruidvat, die laat ik daar afdrukken, en dan kleef ik ze in normale foto-albums. Die ik in hema heb gekocht trouwens. Ik heb geen album per vakantie. Ik heb alleen een apart fotoboek van het doopsel van onze oudste zoon en zijn knutselwerkjes uit de crΓ¨che. Ik moet nog een fotoboek maken van het doopsel van de jongste zoon (ik hoop dat deze week te kunnen doen) en ik moet foto’s maken van alle tekeningen enzo uit het instapklasje van onze oudste zoon. Nog zoveel fotowerk! Maar dat is pas voor als ik een beetje tijd over heb.
    Ik vind jouw mini-albums wel heel leuk!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s