Het luciferdoosje

Jaren geleden begon ik met het verzamelen van lege luciferdoosjes omdat ik ergens – Pinterest, you know – een DIY gezien had. Het was een adventkalender met 25 doosjes. In ieder doosje kon je dan een klein snoepje duwen. De hoarder die ik ben, lagen de doosjes nog steeds in mijn kast, nooit aangeraakt. Het zijn er trouwens meer dan 25 en dat kon ik gewoon niet meer aan na het lezen van Marie Kondo – The life changing magic of tidying, een echte aanrader trouwens. Dus weggooien? Nope..

DSC_0663

Het was een lastig verzamelproces – mooiste excuus ever. Maar laten we eerlijk zijn, die adventkalender gaat er waarschijnlijk nooit van komen. Dus ging ik op zoek naar een nieuw doel voor deze arme doosjes die al jaren geen daglicht meer hadden gezien.

Een nieuw idee kwam zomaar uit het niets. In de zeer nabije toekomst zal ik voor de eerste keer in mijn leven het Europese continent verlaten. Ja, de excitement levels are high. En momenteel zit ik in een minimalist fase. (Of deze fase een levensstijl zal worden is de vraag. Ik hou jullie zeker op de hoogte.) Een combinatie van de twee zorgt ervoor dat het luciferdoosjes een souvenirdoosje is geworden.

Beide doosjes zijn versierd met washi tape (van Zeeman en Hema) en een oude boekenlegger. Ik weet het, een boek zal er niet in gaan maar ik vond het gewoon een mooi printje. Afgewerkt met twee stickers (van Paperchase) van een London themed stickervel – ook niet echt gepast, but hey.. they are pretty.

DSC_0665 DSC_0666

Advertenties
Het luciferdoosje

7 gedachtes over “Het luciferdoosje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s