Update zeven | Mijn zomer

Mijn zomer bestaat uit 10 to-do’s en wat spontaniteit. Dit is update zeven.

Meet mijn piñata-visjes!

IMG_5312[1] IMG_5313[1]

Toegegeven: dit ging niet zoals ik verwachtte. Natuurlijk had ik een ‘paard’ in mijn hoofd (zoals de ‘klassieke’ piñata) maar ik was vergeten hoe lastig kranten en behangerslijm (a.k.a. papier marché) konden zijn. Het was een geworstel. Maar kijk, hier is het resultaat. Deze visjes zijn gemaakt van wc-rolletjes en er zitten mini-Twix in. Ik heb ze eerst wit geverfd voor ik ze versierde (maar goed want anders had het er pas lelijk uitgezien). Ik vind het resultaat nog wel tof, maar zal twee keer nadenken voor ik nog eens zeg dat ik een piñata maak.

Mijn zomer:
1. koken met Jeroen Meus
2. naar Amsterdam of Rotterdam gaan
3. projectje
4. sushi eten
5. veel wandelen
6. boeken lezen
7. een piñata maken
8. rommelmartken
9. fotoalbums bijwerken
10. soldenshoppen

Advertenties
Update zeven | Mijn zomer

5 gedachtes over “Update zeven | Mijn zomer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s